Thursday, 28 August 2014

Penang Art Street ❤

Assalamualaikum....
Tengok entri lepas, dah 2 minggu wia tak update blog..phew!
Berhabuk sudah..dan memang mulanya nak update macam-macam tapi dek 
kekangan kerja dan masa, macam biasa ayat cliche
maka tertangguh la cerita lama maka hadirlah cerita baru yang di atur Allah wajalla..

Sebenarnya kami berlapan tak rancang pun
 nak hang out bersama selepas majlis kenduri..
selepas tak rancang terus rasa nak pi seberang nak jambatan..
Pulau Pinang..negeri berjiran untuk ber-monopod beramai-ramai..



Rindu...
gambar malas nak edit cantik-cantik..langsung dari tab member..
Maaf andai ternampak gambar ni tercemar sikit..Huhu
Sebenarnya banyak gambar..Maklum la semua kai gambar..
tapi cukup laa gambar di Penang Art Street..
Gambar makan di Padang kota tak sempat nak transfer dari phone..

Banyak sangat lukisan art kat Penang Art Street tu..tapi kena rajin jalan..ngee
Rupanya macam nie blogging time masa bekerja..Hikss
serba serbi nak cepat..malas nak transfer sana sini gambar..
Jadi lah kan kenangan terindah kami sejak zaman sekolah menengah..
;)

1 comment:

  1. Dayah nama ja stay Penang tapi tak pernah lagi terjah tempat tu T_T huhuhuuu

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi