Monday, 24 July 2017

SHRMZB 2017 🌷

Assalamualaikum..
rindunya nak berblogging..ya Allah bulan lepas pun hanya
 1 entri ja sempat walhal wieya banyak aktif kat Facebook dan  Instagram. 
Tambah dah bebisness sekarang.
dengan anak kecik lagi memang tak menyempat nak menaip ;)

Meh wieya nak kongsi gambar aya bertiga tahun ni..Memamng meriah.
Memandangkan dah penutup Syawal. Sempat lagi nak update gambar raya. hikhik
Tahun ni wieya beraya sebelah suami. Maka first time lah raya jauh dari famili
Tapi keluarga mertua tetap rasa macam keluarga sendiri jugak.
tema keluarga tahun ni soft purple. pilihan wieya 💜




little family..three of us💕
Baby Muhammad Fariz Amsyar tahun pertama raya 😊😉
Gambar keluarga lengkap sebelah wieya :)
happy sangat pertama kali tangkap gambar di studio..yippie! 😊
hasratku termakbul nak bergambar satu keluarga tercapai, syukur alhamdulilah..
Sungguhpun baju tak sama tema tapi hati kami tetap sama..gittu 💋

Banyak lagi gambar sebeanrnya, nanti wieya upload satu persatu.
Last day Syawal, wieya ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin
dai wieya, suami dan baby..Tahun depan punya tema 
dah mula fikir dah dari sekarang. haha..
Nampak tak semaangat tuu..ngee. Okey lepas ni sambung entri raya lagi ya.
jangan jemu..stay tunedd...
 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi