Wednesday, 8 November 2017

Menu Berpantang 44 Hari 💜

Assalamualaikum :)
Sejak wieya join Shaklee , rasanya dah jatuh hati pada flatlay.
Apa salahnya tempek menu berpantang 44 hari yang nampak 
sungguh sedap dan berkhasiat ni. Tetiba rindu lah nak berpantang lagi.

Betul lah kata orang, orang perempuan serik nak bersalin di mulut. 
Bila anak dah besar sikit, mula lah rindu. 
Tambah Fariz Amsyar dah berumur 1 tahun 2 bulan sekarang.
Cepatnya masa! Sebab tu bila terjumpa men viral kat 
Facebook rasa nak berkongsi dalam blog kesayangan 💜

Bila dah mengandung dan berpantang lagi nanto. Boleh lah wieya refer..
Kredit pada owner ambar. Semua gambar flatlay makanan berpantang ni
Rasa kita yang tak berpantang pun nak makan makanan berkhasiat ni kan.
crunchy garlic tu rindu! Buat ulam..Nyum nyum😋























Menu berpantang sedap macam ni rasa nak beranak setiap tahun pulak. Hehe
Ya Allah rindunyaaa...In Shaa Allah ada rezeki pasti ada adik Fariz Amsyar.
Biarlah yang ni besar dulu. Tak puas bermanja lagi 😗😊

Buat mommies di luar sana, Bolehlah refer buat rujukan tau.
Jangan ada cheat day pulak. Hehehe
 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi