Friday, 23 September 2016

Terharu dan Bersyukur atas nikmat Nya :')

Assalamualaikum.
Ni story balik kampung Kedah awal bulan lepas.
Balik kampung last sebelum bersalin katanya.
Tup tup mengidam kek snow cheese dan pavlova yang biasa wieya makan masa
bujang dulu-dulu pernah order dekat akak sorang ni ;)

Akak ni tak ada kedai tapi dia buat home made.
Sedap tau kek ke pavlova dia. Mungkin dia ada masuk kelas..hee
Jadi wieya ambik la kesempatan balik kampung ni untuk order..

Mulanya akak tu tak nak ambik order..Sebab wieya nak masa hujung minggu.
Tapi dek kearan wieya kata wieya ngidam nak makan sebelum
bersalin..dan jeng jeng akhirnya akak tu buat jugak!! Syukur alhamdulillah..
Ahad sebelum balik Ipoh, terus pick up rumah akak ni..yeayy!

wieya screen shoot dari Facebook akak ni ;)
Terharu pulak rasa..Jadi nak sharing dalam blog untuk kenang-kenangan. hikss
Terima kasih kak Muna..Buat mak buyung happy, baby pun happy :)
Pavlova ni atas kereta terus makan..nyumss..
Sejuk-sejuk manis dan buahnya segar.. ;)
 Wieya makan sorang uOls, suami rasa sikit je. Puas hati sangat-sangat :'D
mama dan baby suka! ^___^
dan ini pulak mini kek snow cheese
yang memang sedap..Rasanya memang sama macam dulu yang wieya penah rasa ;)
 Kek ni pun wieya concer soranf..Rasa tamak sebab mini kan..?
kebetulan suami tak suka kek yang berkrim..Memang #RezekiBaby..
Syukur Alhamdulillah ;)
 Lazat dan sangat-sangat puas hati! :')
Terharu tau mak buyung dapat makan sebelum deliver..
yang penting makan sorang dan tak kongsi dengan orang lain. ngee

Orang mengandung ni rezekinya melimpah ..
Besttnya lahai..Doakan wieya cepat bersalin ye semua. Countings day.
11 hari dari sekarang sebelum hari due date..*nebes*
Laila hailla anta Subhanaka inni kuntum minaz zolimin..
 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi