Tuesday, 10 July 2018

Raya Ketiga 2018 😘

Assalamualaikum 
Salam malam Rabu buat semua. 
Alhamdulillah malam. ni dah terasa mood nak menaip blog lagi. 

Macam biasa bila tak ada ruang chat rasa macam sunyi pulak blog. 
Wieya cadang nak naikkan balik trafik
Dan Nuffnang blog kesayangan wieya ni. 

Tapi bila kita masih dalam mood raya izin kan wieya share gambar raya lagi. Maklumlah raya kan sebulan! 😘
Ada jugak family 👪 portrait 
Amsyar masih tak sihat. Lemah 
Lagi sebab demam

feeling berdua ❤️
Sayang Ayah lillahi taala
Sayang Mak nyawa wieya
Bergambar sebelum ke kenduri
Amsyar dengan 2 paksu 😉
Tok wan kesayangan
Amsyar dan pak teh navy😊

Bila menaip dengan phone ni gambar nak. susu dua-dua agak sukar.
Sebab tu cons dan proms menaip blog
guna laptop atau telefon.

Raya tahun ni tahun. kedua Amsyar..
Memang full dan penuh dengan aktiviti
beraya dan open house 🏡

Tup tup lagi beberapa hari dah habis Syawal. Jumpa lagi tahun depan seandainya dipanjangkan umur.. amin

Selamat Hari Raya
 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi