Tuesday, 4 November 2014

Annyeong November!

Assalamualaikum...
Selamat datang bulan November :))
Rupanya dah bekerja ni mood nak update entri panjang dah
mulai kurang dek keletihan kerja start pukul 8 pagi habis pukul 5 petang.
Ampunn..tengok entri bulan lepas hanya update 4 kali je..Haha
Padahal banyak jugak yang nak sharing..

Masuk bulan baru, azam baru..in Shaa Allah..
dapat banyak berita yang manis-manis.
tak pa nanti kita stori pasal yang manis-manis tu..
sekarang nak taip pasal susu legend yang kembali beraksi

Teringat zaman sekolah dulu-dulu, rajin order 
susu perisa jagung, coklat dan strawberi yang dijual untuk semua murid.
Kalau sesiapa masih ingat..uOls memang daebak!! Hikss


Susu legend ni wia jumpa kat Seberang Jaya, Pulau Pinang
memang susah nak jumpa dah sekarang. Kalau ada pun takut tak ori..
Memang dah jumpa beli berdozen, buat stok..
simpan dalam freeze memang segar tekak bila dapat minum ;)

eh nak selit, makanan masa pi kursus lepas-lepas..
saja tempek gambar makanan sebab tengah lapar sekarang ni..Heheh
memang kenyang perut senang hati la jawabnya..



Kalau boleh semua nak isi dapat perut comel..
mana tak bambam.. Salahkan makanan pulak :P
memang selera besar la sekarang..Macam mana nak slim cenggini.
apapun masa cepat berlalu.. kita jugak dah masuk bulan baru Masihi

Moga ianya lebih baik dari tahun lepas..amin..
Jom blogwalking..eh sambil tu nak check akaun Nuffnang.
Terima kasih sudi baca blog picisan wia :)

2 comments:

  1. rindu gn pkataan annyeong ..hihi wah susu tu slalu minum time kat mj ,, bagus tau =)

    ReplyDelete
  2. sedapnya susu berperisa tu.lama tak minum

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi