Monday, 11 April 2016

Happy Birthday Wieya!!

Assalamualaikum.
Hai semua.. Salam Rejab yang indah :)
Bulan berganti bulan, kini kita dah masuk ke bulan April
Syukur alhamdulilah..Banyak yang nak stori dalam blog picisan
tapi belum ada masa yang sesuai membuatkan entri tersimpan dalam draft
bila idea mai ja rasa nak menaip. Bila menaip ja terasa pening.
terus tutup lappy dan baring. huu. Trimester pertama bakal berakhir.
kini kandungan dah masuk trimester kedua in Shaa Allah.

Entri kali ni nak taip mengenai sambutan Birthday wieya untuk tahun ni.
Sebenarnya wieya baby Mac..Sama tarikh dengan birhday Fasha Sanda. 
Ce teka berapa haribulan?
Punyalah tak larat terus mood nak menaip tu tak mai. So jadi lah entri tertunggak ;p
Kali ni sambutan birthday berbeza. Sebab ada suami..ngee
Tahun depan, in Shaa Allah bertambah ahli. Amin.
Bestnya lahai..suami ajak sambut birthday dekat Secret Recipe.
Hanya kami berdua. Keluar makan plus sekali sambut birthday wieya.








Walaupun sederhana tapi cukup membahagiakan...
Nikmat yang hanya Allah saja tahu cemana perasaannya..hee
Sekali dapat makan mangkuk besar..Memang hepi sangat
walaupun selera tak senormal dulu ;p hiksss

Cukup bahagia di usia 20-an tahun ni wieya menyambut hari lahir
dengan suami tercinta sungguhpun keluarga jauh dimata.
Tak sabar nak balik kampung hujung bulan ni uOlss..
Dah dua bulan tak balik. Huu.. Rasa nyesal pulak lama tak balik..Sobs
Ok Happy Birthday to Me!! tak mau sedih-sedih..
:')

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi