Wednesday, 18 January 2017

Hello 2017..Let's Awesome Together :)

Assalamualaikum
Selamat tahun baru 2017..💓
Fuhh nak pertengahan Januari baru sempat nak update blog ;)
Rindu nak menulis tak menahan uOls..
Dek kekangan masa dengan baby yang sekarang nak menjangkau
 usia 4 bulan pada 25hb akan datang ni..Memang dah pandai dan cerdik
Orang kata dah pandai cari akal..Bijak anak mama..

Tahun ni baby Muhammad Fariz Amsyar hadir menjadi penyeri hidup mama dan ayah.
Syukur alhamdulillah wieya dapat lihat anak sendiri membesar depan mata..
Sekarang dah makin hantap badannya..Tak sabar nak pegi check up klinik
untuk timbang berat dan bulan ni tak payah kena cucuk. Best!

Banyak entry tertangguh. Nak menaip sangat-sangat tapi masa je tak ada.
kalau baby tido rasa nak rehat sama. Jadi bila masanya sempat nak menulis.ngee
respect blogger tegar yang snetiasa dapat menuis dimana saja. Jeles rasa tau.
nak blogwalk pun tak menyempat. Anak menangis terus tutp lappy..
Tiada yang lebih penting dari anak sendiri. Betul tak? 😍

Untuk bulan Januari ni wieya masukkan baby join dalam peraduan 
baby comel anjuran Kelab Mama di Facebook..
Moga ada rezeki Fariz Amsyar hendakNya...amin
Hadiah-hadiah yang ditawarkan pun agak lumayan😏

Ramai sangat yang sertai..dan yang confirmnya semua 
baby semuanya comel yang tersendiri. Tak tahu ada rezeki ke tidak...
Sebenarnya adik ipar yang ajak join..Tengok macam best hadiahnya..
Suami pun bagi galakan sebab syaratnya tersangat la mudah..


 



Terus zasss mama shoot Amsyar..
dan terus tak tahu nak masukkan gambar yang mana satu.
and lastly pilih gambar ni walaupun baby tak senyum.

wish my baby luck!💖
Moga-moga gambar ni terpilih antara lebih 15k penyertaan. Fuhh!
Semoga ada rezeki ye sayang..
Tunggu keputusan Februari ni...Doakan mama Amsyar
 pun rajinkan diri menaip blog..yeay! hee

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi