Wednesday, 8 February 2017

Photo Book Versi Berbaloi :)

Assalamualaikum..
Hello Februari yang ohsem!
bila anak tido sempat la nak menaip di blog kesayangan ni.
Memang dah masuk zaman motherhood ni..Masa tu dirasakan begitu pantas setiap hari.
tapi sangat lah priceless bila dapat tengok muka anak. 
Tambah baby Fariz Amsyar dah pandai senyum..hikk ❤

Makin hari makin gembira tengok perkembangan anak depan mata.
Memory phone full penuh dengan gambar anak je,. Syukur :')
penyeri rumah tangga kami suami isteri. Fariz Amsyar dah nak menjangkau umur 5 bulan
Perkembangan sekarang dah pandai menyembang. Borak cara dia la 
Pandai main toys dan rajin senyum. Meniarap je belum.
Setiap budak lain perkembangan nya. Janji my baby sihat selalu.

Sekarang wieya teringin nak buat photobook untuk simpan sebagai kenang kenangan
memandangkan gambar terlalu banyak. Baik jugak simpan buat kenangan kan..
so wieya nak pilih PIXAJOY lah..nampak mudah dan ringkas.
hanya tungu 4 hingga 5 hari bekerja dah siap!
lagipun harga murah dan berbaloi-baloi..template pun best! hehe


Promosi RM4.90 ini ialah untuk pengguna pertama kali buat photobook.!Sila daftar dan beli baucer pra-bayar di sini: http://www.pixajoy.com.my/get-first-trial/home-promotion-minisoft48-ms?fr=express
Selepas dapat baucer, sila mengikuti langkah-langkah di bawah untuk muat naik gambar
Cara pertama: Pakai Pixajoy Online/Offline Editor yang perlu buat dengan komputer atau tablet:(1) Memilih gambar, jenis photo book dan template yang anda suka:http://www.pixajoy.com.my/ready-templates
(2) Memilih cara online atau offline. Mulakan projek dan masukkan gambar.(3) Selepas siap, tekan butang troli hijau untuk hantar tempahan.(4) Memasukkan kod baucer dan muat naik projek melalui internet. (5) Photo book akan siap dan hantar dalam masa 4-6 hari.
Cara kedua: Pixajoy Mobile App untuk buat di handphone.Untuk buat photo book di mobile phone, sila download Pixajoy app dari Google Play Store - http://www.pixajoy.com.my/mobile. Di mobile app, voucher ini boleh digunakan pada Mini Softcover 6" x 6" 36 pages.
Untuk tutorial dengan gambar, sila rujuk di sini: http://www.pixajoy.com.my/helpme/tips-tricks

Macam menarik kan? Tetiba tengok kat instagram ada yang best jugak.
Harga berbaloi-baloi. Boleh letak gambar 40- 150 keping
 hanya harga dalam RM40 ke RM70 camtu..
yang bestnya boleh pilih hardcover atau softcover. Wow!
wieya teruja nak order sebab gambar Fariz Amsyar 
dah banyak dalam memori phone..Tengok la wieya nak buat dalam 3 ke 4 buah ;)

Tak sabar nak order laju-laju..Nanti weya review photobook di insta nie ek.
Bersabar menanti Photobook sampai depan rumah..ngee :'D
Sharing benda yang ohsem dengan korang....

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi