Friday, 10 March 2017

PhotoBook dah Siap!!

Assalamualaikum.
Welcome March yang berbahagia..Hati penuh bunga-bunga
sebab ni bulan feveret wieya :')
Syukur alhamdulillah selepas order photobook yang ditunggu
akhirnya photobook yang dinanti sampai ke tangan jugak!!
Comels giler pluss puas hati teramat sebab menepati citarasa wieya..
Lagi satu walaupun kecik saiznya tapi best kot boleh dibawa kemana saja 👾

taraaaa!!




si comel baby Fariz Amsyar mama pun suka! suami pun puas hati..
alhamdulillah wieya baru buat dua photobook hardcover..
lepas ni nak repeat order buat lagi memandangkan 
memory phone pun dah nak full..hikss
penuh dengan gambar anak je..Apa salahnya abadikan daam bentuk buku.
Sangat comels dan fancy sebab kita boleh nak cemna yang kita suka!
caption, deko nanti wieya review dalam photobook ni pulak..hee 😊

Okey baby dah jaga..nak pegi tengok jap..
ada masa wieya menulis lagi ek..rindu nak berblogging..
rindu nak blogwalk dan menuai BE dengan Nuffnang!
Jumpa lagi dalam entri lain..Salam keceriaan selalu..💓

2 comments:

  1. Comelnyaaaa fariz amsyar! 😘😘😘
    Macam bestttt je buat photobook gitu. Bila nak kahwin nih! Hahaha tetibe. 😅

    ReplyDelete
  2. hehe terima kasih Fairuz Aqilah :)
    hehe cepat-cepat kawin..hehe boleh buat photobook camni jugak

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi