Monday, 29 May 2017

Shaklee Independent Distributor ❤

Assalamualaikum.
Ya Allah lama nya wieya tak update blog.
Sejak sejak nak berjinak dengan bisness Shaklee alhamdulillah
baru boleh nak merasa update blog. Anak pun dah nak masuk 8 bulan.
Sekejap sangat rasa. Post entri pasal home made solid food Fariz Amsyar pun masih 
belum boleh post. Yang tu kita letak dalam draft dulu.

Sekarang keterujaan nak berbissness sepenuh masa memandangkan wieya
suri rumah. Suami bagi galakan. Baru je lagi. Masih berjinak-jinak orang kata.
Kenapa dalam banyak banyak MLM, bisness Shaklee jadi pilihan?

Pertama, MLM Shaklee adalah MLM patuh Syariah.
Ramai yang muda dan sebaya wieya dah berjaya, Contoh blogger 
Lyana Hisham dan Irine Nadia. Masing-masing dah dapat Master 
dan Key Coordinator atas usaha rank up dan berbisness.
Boleh pegang angka 3,4 malah 5 angka dalam sebulan. Best kan?

dan wieya sendiri cucu piut Pearls Phanomena dan Miracles Empire.
Sekarang tengah strunggle nak kembangkan bisness ni nak jadi Jutawan Shaklee! :)
Doakan wieya ye semua. Nak buat apapun nawaitu kena betul.
Untuk sebarang pertanyaan atau nak beli produk Shaklee boleh order dengan wieya ye.
Pengedar Sah Shaklee No. ID : 1262992 

1 comment:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi