Friday, 9 June 2017

SET RAMADHAN PALING LARIS :)

Assalamualaikum
Hai hari ni wieya nak sharing set laris sepanjang Ramadhan iaitu
SET RAMADHAN ;) Alhamdulillah. Diam tak diam dah empat belas Ramadhan dah harini. 
Cepatnyaaa! Tak terasa pun macam berpuasa!
Lagi best kalau yang berpuasa dengan SET RAMADHAN SHAKLEE! Energetic gituuu!

4 ITEM ni paaaling larisss sepanjang 14 hari berpuasa ni. Alhamdulillah.
 ESP
 Mealshakes
 Cinch Shakes
 Performance Drink
 SUKA MINUM SOYA? SEBAB MINUM SOYA KULIT JADI CERAH DAN CANTIK?
.
Jika adalah salah seorang yang amat mementingkan KECANTIKAN, KESIHATAN & ingin KEKAL BERTENAGA sepanjang hari, ESP Shaklee adalah jawapannya 😉
.
Didatangkan dalam bentuk satu canister & berbentuk serbuk. ESP boleh dibancuh dengan minuman favourite anda seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP digalakkan dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu yg tinggi.
.
Dengan kadar pengambilan sebanyak 3 sudu sehari, satu canister ESP boleh bertahan sehingga satu bulan setengah.
.
ESP sesuai untuk semua golongan kecuali individu yg mempunyai masalah buah pinggang & kesukaran memproses protein, TIDAK DIGALAKKAN.
.
SIAPA BOLEH AMBIL ESP ?
.
💙 Ibu-ibu yg sibuk : ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat & kekal cergas.
.
💙 Sesiapa yg ingin mengurangkan selera makan : Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yg lebih lama. Tiada lagi sarapan yg berat-berat!
.
💙 Ibu-ibu yg menyusukan anak : Membantu memperbanyakkan susu di samping digabungkan dengan pengambilan air yg secukupnya.
.
💙 Wanita yg mementingkan penjagaan kulit muka : Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu & berseri untuk tatapan si dia yg tersayang!
.
💙 Dan lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yg berdiet, ingin tambah tenaga. Pendek kata, sesiapa sahaja yg sihat & ingin kekal sihat boleh amalkan ESP sebagai makanan tambahan 😊

 Mai wieya nak suggest ampa minum Performance Drink berperisa oren Shaklee.. 
.
Banyak KEBAIKAN tau.
Antaranya adalah :
.
🌙 Merupakan minuman ISOTONIK RENDAH GULA & TIDAK BERGAS.
🌙 Sesuai diambil di bulan Ramadhan untuk mengelakkan DEHYDRATION.
🌙 Dapat mengelakkan MIGRAIN & SAKIT KEPALA di bulan Ramadhan.
🌙 Memberi TENAGA LEBIH dan BERPANJANGAN.
🌙 Sesuai untuk Ibu Menyusu/Mengandung agar tidak keletihan sepanjang hari.
.
Minuman ni sendiri bila consume tak rasa badan cepat hidrasi. Wieya sendiri minum untuk diri sendiri dan keluarga.Puasa rasa selesa sampai berbuka. Apa lagi..ampa rasa nak cuba dak? Cuaca hangat pekena air Performance perisa oren pulak bila tambah ais lagi la hilang dahaga nanti. Mesti rasa bertenaga sepanjang hari. Cuba dulu baru tau best ke tak best..Hehe
Actually Cinch ni is the real MEAL REPLACEMENT tau! Kandungan fibre dia lebih tinggi berbanding ESP and tahap kekenyangan dia lebih lama berbanding ESP. .
.
.
Jangan tak tau, paling best Cinch ni ada 3 flavour :
.
✔️ LATTE
✔️ CHOCOLATE
✔️ VANILLA
.
.
Untuk bulan puasa ni, Wieya suggest sangat 
Cinch pada semua untuk kekal bertenaga, tak mengantuk and
 paling penting, tak lapar tahap teruklah waktu siang 😊
Mealshakes ni memang PERFECT meal. 
Like seriously tau, Mealshakes ni dia MENGENYANGKAN dan 
BAGI TENAGA especially waktu bulan puasa nanti
.
.
Apa KEBAIKAN pengambilan Mealshakes?

🌷Mengandungi multivitamin dan multimineral yang badan kita perlukan setiap hari
🌷Pelengkap NUTRISI harian
🌷Mengandungi FIBER/SERAT yang membantu mengelakkan sembelit
🌷Perisa Vanilla yang sangat sedap! Ala ala rasa aiskrim vanila gitu
🌷Membantu mencantikkan kulit at the same time
🌷Memberi tenaga yang berpanjangan


Dah boleh decide nak pilih yang mana?
contact wieya, whatapps 019-5899895..
order hari ni, pos hari ni :)

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi