Tuesday, 27 May 2014

Nuffnang!! Terima Kasih...

Assalamualaikum....
Selamat bercuti kepada negeri-negeri yang bercuti
sempena Isra' Mikraj hari ni bersamaan 27 Rejab 1435H :)
Salam buat muslimin dan muslimat..

walaupun wia jarang update blog..
tapi syukur alhamdulillah, banyak BE yang menari-nari dalam blog! :'D
Rezeki murah..mudah-mudahan..
Sebab tu rasa nak berterima kasih kepada Nuffnang
atas penghargaan yang diberi. Wia akan sentiasa setia bersama Nuff ..Hikss


7 BE ( Buffer Earning) ..dan wia is sooOo happpyyy!!
sebab tu nak rajin berblogging jika ada masa terluang..ngee
Banyak nak stori tapi kadang dek kekangan masa dan keletihan kerja
hanya mampu tersimpan dalam draf..Siapa blogger dia tahu kenapa..

Yeay hari ni bercuti boleh la update entri banyak-banyak ;)
Jangan jemu sudah la nanti ye..
Cuti sekolah pun dah bermula..banyak kenduri dan majlis kawin..
Besties wia pun bakal berkahwin..dan wia sangat teruja..Hehe

Korangg pun mesti banyak undangan walimatus kan?
so mesti nak shopping baju cantik-cantik..!
Zalora dan Poplook mmg menyediakan baju yang best ..
yang penting harga sangat berbaloi..

Ok Terima Kasih Nuffnang atas BE 
yang mencurah-curah di ladang blog ni..Syukur..
Semangat nak berblogging berkobar-kobar uOls..
Jom blog-walking! Hehe..
Salam Isra' Mikraj.......

1 comment:

  1. alhamdulillah..rezeki tahniah ye!=)

    salam israk mikraj..

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi