Friday, 23 May 2014

Qasidah Adik-adik Maahad Tahfiz :)

Assalamualaikum..
Hai semua..Memang dah lama rasa nak upload kat blog..
Akhirnya malam ni sempat sharing dengan uOls..
Qasidah yang sangat sedap apatah lagi dengar secara langsung
lagi menusuk ke kalbu..In Shaa Allah..

Terima kasih pada yang merakam video Qasidah ni..
suara adik-adik tahfiz ni memang merdu dan lunak..
Sampai mengalir air mata dek qasidah cinta Sang Rasul yang disampaikan..
wia bersyukur dapat kongsi video ni..
sebab hari tu tak sempat rakam :'(
Nasibb ada yang rakam dan masukkan dalam Youtube! Hikss

Jom sama-sama dengar persembahan Qasidah adik-adik ni
bersama guru-guri mereka..
Moga dapat manfaat bersama..
Pesanan wia dengar dengan earphone lagi merdu...
Boleh dengar bait-bait lagu dengar jelas..
Mudah-mudahan menjadi lullaby buat kita semua :)


Jom sama-sama berselawat kepada Nabi Muhammad S.A.W..
Banyak ganjaran bersama..
Ok malam ni wia update yang ni dulu sebab hari ni sangat hepi dengan
perjuangan habis-habisan dan kegembiraan sempena Jumaat barakah.
Moga-moga semuanya berjalan lancar :)

Salam Blogging semua..

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi