Friday, 20 June 2014

Coconut Shake Kulim ♥

Assalamualaikum....
Sebenarnya dah lama teringin nak minum air nyok kocak ni..
atau dalam bahasa omputihnya Coconut Shake..Hehe..
Satu hari craving kat tempat kerja..
Mengalahkan orang pregnant tau -.-
Saja tanya kat ofismate..tup tup dia kata jom beli!

Phew! Meloncat kot wiya masa tu..
bila dapat tau kat Kulim pun ada coconut shake sedap!
tambah pulak akak tu bab tempat makan ke minum sedap memang dia tau
kat area Kulim ni..Jadi lunch tu teruss keluar ngan kak ofismate tu
untuk beli air coconut shake yang di idamkan :)

Berkobar-kobar rasa bila apa yang di inginkan akan dapat..
dan akhirnya Taraaaaa!!
Ini la air nyok kocak aka Coconut shake versi Kulim..ngee





Amacam?? Teringin tak? Hehe..
Siap tabur chocholate rice lagi tau..
Komen wiya memang sedapp! slurpp..
Rasa air kelapa tu asli ditambah dengan ais krim vanilla..
Memang puas hati, senyum sampai ke telinga tau ;)

Dah la masa tu cuaca panas..
Memang sedut air tu sampai habis..Hikss..
Cerita dekat incik boyfie..dia kata nanti boleh la try..Haha
Ok itu ja nak stori..Kalau rasa nak minum lagi lepas ni
dah tau la katmna air coconut shake sedapp..
Selamat berblogging semua :*

3 comments:

  1. buat sendiri je senang :) .

    ReplyDelete
  2. oh my.. dah tengah lapow nih.. rasa nak amek wak keluar je coconut milk shake tuh dari laptop XDD
    betul2 time panas2 cemni.. air kepalalah pengubat rindu :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi