Tuesday, 30 September 2014

Aktiviti Berkuda Katanya :'D

Assalamualaikum..
1 Zulhijjah lepas, wia berpeluang melihat kuda.
Ok tengok kuda dalam gambar dan tv memang pernah.
tapi yang real mmg ini baru pertama kali..Hehe
Syukur di hari Jumaat yang mulia..
ada satu aktiviti menaiki kuda berbayar iaitu salah satu reakreasi baru.

Jadi wiya pun macam teruja sangat..
konon macam nak tengok dekat dan tunggang..
sekali yang kuda dewasa tu tinggi sangat.
Rasa gayat la pulak. Sebab coach dia pun lelaki.
Susah pulak nak kawal nanti. Huhu
Jadi sila tonton orang lain termasuk kanak-kanak
tunggang kuda depan mata je la jawabnya..Teehee :'D

Kuda padi. Namanya Muharam. Comel!





Stranger nama kuda dewata yang hitam gagah perkasa tu..
Garang tau tapi pemalu sikit haiwan ni.
Sementara nak biasa dengan tempat baru, 
Memang kuda tu tak dengar sangat kata coachnya.

Tapi rasa ohsem la tengok kuda depan mata. Hikss
In Shaa Allah nanti tunggang kuda dengan cinta halal pulak ya
;)

3 comments:

  1. Comel je nama muharam tu... :)

    ReplyDelete
  2. comel btl nama kuda pon..ehehehe

    ReplyDelete
  3. dah lama tak tengok kuda depan mata. hiks.

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi