Tuesday, 16 September 2014

Makan Angin di Bumi Langkawi :)

Assalamualaikum..
Fuh..fuh banyak nya stori tak update..hewhew
Ok ini sambungan kursus lepas.
kalau kerja gomen, kursus kalau tak makan 6 kali memang tak sah ;p
Jadi memang bab makan masa kursus jangan risau.
Jadi boleh la nak memboolatkan pipi dengan jayanya..Huuray!

Breakfast!

Minum pagi :'D

Sambil menyelam minum air kata orang,
kami diberi peluang untuk jalan jalan sekitar daerah Langkawi
dan banyak jugak tempat kami redah termasuk Dataran Lang,
Pantai Cenang dan Beras Terbakar..Hee
Naik van teksi tu kongsi tambang RM14.00 seorang pergi dan balik
dalam 12 orang macam tu. Berbaloi tak? ngee

Tempat wajib mai bila sampai Langkawi..yeay!

\
Masa dalam bot Jeti Kuah ke Jeti Perth-liS

Snap! di Pantai Cenang, Langkawi..Hehe

Lepas tu harus lah shopping di Haji Ismail Group
Borong coklat, kain batik dan minyak gamat..lalalala :'D

Makan..kursus dan makan buat kami happy..Hee


Syukur alhamdulillah...
Rezeki berkursus..Nama terpilih..
Harap lepas ni boleh pi kursus sambil melancong lagi..Amin..
Thanks for reading!
Psst gambar diambil secara rawak.
Memang banyak keping gambar ditangkap uOls..
kalau masuk dalam blog boleh jadi album..Haha..
:)

2 comments:

  1. p makan laksa ikan sekoq tak? hehehehe..hi dawia.. lama tak jengah sini

    ReplyDelete
  2. oh..cikgu ya.. hehe.syok pi kursus..anak murid apatah lg..eheheh..tak pernah sampai langkawi lg seumur hidup..huhu

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi