Tuesday, 21 October 2014

Happy Berkursus-ing!

Assalamualaikum 
Bila dah kerja dalam gomen ni memang rajin
kursus sana sini. I'm proud!
walaupun kadang ada je kekangan dimana-mana
tapi yang bestnya kalau berkursus pasti makan 6 kali sehari. Hikss

makan, mendengar dan tido..Haha
kali ni wia berkursus di Hotel di Sungai Petani.
Pegi dengan member sepasukan jugak. Sebelum ni kami berenam..
tapi kali ni kena berdua je..Macam feel tak best sikit..

Nasib bilik dapat yang ohsem!
Mungkin rezeki kami, cik receptionist tu bagi kami bilik satu katil king.
Bilik ya rabbi besar dan selesa. wia suka sangat ;)







Jadi bolehlah sambil tambah ilmu didada..
sambil tu kita bersantai makan angin kat tempat orang ;)
Memang wia suka sangat. Hikhik
siapa tak nak kan makan, tempat tinggal free kan kan?
Syukur alhamdulillah. Sebelum pegi je rasa berat hati
dah sampai sana rasa cepat sangat dan perasaan tu sangat happy!
next entri , slot berkursus pulak..ngee

Terima Kasih Membaca, Blogger..

1 comment:

  1. bestnye dpt bilik besar. tmpt die pun tenang je.. mmg sesuai la tmpt berkursus n tenangkan fikiran. :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi