Saturday, 11 October 2014

Luncheon | Secret Recipe

Assalamualaikum..
meh nak kongsi sikit makan-makan di Secret Recipe
dengan ofismate sebelum raya haji..Hikss
Saja nak ubah selera makan western :)

Kami pegi berempat. Kesian seorang akak ni dah dalam 50-an
tapi weols panggil kak Normah..tak tahu nak makan western.
Last-last pilih nasi goreng yang tak berapa sgt bagi wia..
Just nak enjoyy..Sekali sekala boleh la..Hehe




portion ni sangat banyak untuk seorang makan.
boleh makan berdua tahu.
Alhamdulillah..Spaghetti Carbonara Secret Recipe Sedap!


terpaksa makan kongsi sebab banyak dan cepat muak..


Kenyangg..Blupb! Nah bil nya untuk 4 orang makan..phew!
boleh makan sebulan punya lunch..
syukur sangat kat sekolah wia keje..makan free.Hikhik
kalau tak kerana tekak nak makan western memang tak berhabis la uOls..


Happy tummy (",)


1 comment:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi