Wednesday, 3 December 2014

My Favourite Baby ♥

Assalamualaikum...
Hello Disember..Cepatnya masa berlalu :)
moga chapter terakhir dalam tahun 2014 ini memberi
1001 makna dan kenangan manis buat kita semua..

Hai hai anak auntie wia semua!!
genap sebulan dah baby boy 1 November ni..
seorang anak kawan baik wia dan seorang lagi anak ofismate wia.
Dua-dua bersalin tarikh yang sama dan hospital yang sama..
Bestnya..besarnya keajaiban Allah taala ..
💕
Baby Muhammad Adam Iskandar dan baby Muhammad Farish Wafi
kesayangan auntie wia..Rindu sangat 
kat  dua orang hadiah dari syurga nie :*

Baby Adam Iskandar usia sehari :)

Baby Farish Wafi usia sehari..
merah lagi fresh dari womb mama diorang ;)




Perasan tak gambar atas ni baju baby wafi dan baby adam sama. Hee
wia hadiahkan masa diorang kat hospital.
alang alang dah sama tempat. Melawat sekali dua orang.
Best sangat perasaan melawat baby kawan-kawan..
Teringin nya  nak ada baby!! aaaaa gatal  ! 💕
ni baby anak sedara BF kite..
yang ni baby girl! comel kan..hehe
Baby Safina marwa..

secara tak sengaja mama wafi dan ibu baby adam 
hantar gambar diorang pakai baju yang auntie wia hadiahkan..
terasa terharu sangat!...Comel la
auntie sayang adam dan wafi sangat-sangat! 💕


5 comments:

  1. so cuteeee! mostly semua angkt tangan masa tidur comel betul xD

    ReplyDelete
  2. eeee geramnyeeee omey omeyyy semuaaaa. muah muah cikettt :-*

    ReplyDelete
  3. comel sangat-sangat dan suka cium baby baru lahir. bau wangi :)

    ReplyDelete
  4. Alolo..comelnyer wafi n adam ni! Ingatkan kembar td..hehe

    ReplyDelete
  5. alahaiiii... comelnyaaaa.... geram tgk. hihii. ^_^

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi