Saturday, 31 January 2015

Yong Tau Foo Sup :))

Assalamualaikum.....
Meh nak kongsi pasal makanan yang 
dicadangkan member ofis dari dia belum kawin sampai
dia dah anak..Mengandung pun mengidam katanya
Inilah Yong Tau Foo Sup, Bagam Ajam

Dek kerana hasutan member nih..
Gigih si member ajak suami dan anak kecil dia bawa wia dan
seorang kak tapi pangkat makcik dah
pegi mencuba yong tau foo sup selepas balik kerja.
Haha gigih tau..Nasib hari Khamis balik awai..Hikhik

Habis dah malu malu..ikut lah jugak
Dismaping nak mencuba makanan yang best..
Dapat jugak spend masa dengan baby Farish Wafi
selama 2 jam sebelum bertolak pulang...Puaiihh!


Inilah yong tau foo sup pilihan hati..
wia tambah kuew tiow untuk tambah lagi kenyang :P
Kita boleh pilih bahan sendiri..dan juga boleh tambah
mee, bihun atau kuew tiow sebagai pilihan hati..Hee


Masa sampai pukul 4.30 ptg tu memang tak ramai lagi..
sebab kedai baru bukak..Kedai ni betul-betul lepas sikit dari RnR Bagam Ajam
yang dipanggil Pantai Bersih ;) Betul-betul depan flat lama.


Nah...kalau dah kata blogger..Mana-mana pun tetap nak
snap gambar sebelum makan. Update dalam intagram..
dan lepas tu upload dalam blog dala satu entri..Hehehe


Ni gerainya memang kemas dan bersih :')

Puas hati pilih bebola dan sayuran ikut citarasa hati..
tepuk dada tanya lah selera uOls..
Lega laa tak ramai orang. Suami member tu pun sporting!
habis makan terus velanja..Memang berbaloi-baloi..
Siap bawa bungkus tapau lagi tau untuk
family member yang lain..ngee


Terima kasih baby Farish teman auntie wia makan yong tau foo sup
Cian dia lapar sampai minum susu 2 botol//

 Alhamdulillah kenyang...Perut penuh dan hati senang..
cuma baby wafi, anak member je yang keletihan ye sayang..
Dah tiga bulan dah dia masuk 1hb esok :'D
autie wia sayang wafi ketat-ketat..
Terima kasih untuk makan-makan nie..

Rasa yong tau foo sup tu agak sedap 
jika dimakan dengan sambal special dia tu ;)
Syukur Alhamdulillah,,atas nikmat ini...

1 comment:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi