Tuesday, 29 March 2016

Penantian Bermakna Setelah Majlis Selesai :)

Assalamualaikum..
Genap 3 bulan, akhirnya album kawin siap :)
memang moment ni la yang ditunggu-tunggu setiap pengantin kan.
Punya la lama uOls. Akhirnya album sampai ke tangan.
Bersama-sama dua frame yang siap di-print.
Walaupun wieya tak pilih sendiri gambar untuk di-custome made.
Syukur alhamdulillah, boleh nampak photog tu memenuhi citarasa.
Syukur Alhamdulillah..Berkat kesabaran.

Sebenarnya wieya yang paling menantikan gambar dan album siap
sekarang tengah tunggu video kawin pulak. ngee
katanya dah siap tapi belum inform apa-apa lagi.
Harapnya tak ada problem laa. Amin ya rabbal alamin.

Kenangan sangat kan gambar-gambar ni semua.
walaupun tak sempat nak outdoor tempat best-best yang penting majlis berjalan 
dengan lancar dan jayanya. Setiap pengantin ingin kan kesempurnaan.
Ada kekurangan katsana sini tu biasa lah kenss.
12 Disember 2015 - 12 Mac 2016. Album siapp
dan dengan itu jugaklah genaap 3 bulan weouls suami isteri kawin.




Dan seminggu selepas album sampai ditangan..
video pulak siap..yihaaaa!! senang sangat rasa hati..
berdebar menunggu video siap. Akhirnya..jeng jeng jeng..
Cukuplah highlight 5-7 minit,, tetap Ohsem! Haha
segan pun ada tengok video sendiri :P
19hb Mac video siap frame sampai ke tangan.
Genap juga 3 bulan majlis bertandang, Cepat sangat masa ;)




Jutaan terima kasih OP majlis nikah 11.12.2015 : Encik Ahmad Sabri
OP majlis sanding 12.12.2015 : Encik Shahrul Fariq iaitu 
dua-dua dari Amir Venture Creative, Kedah
dan jugak untuk OV : Projectvideo | Sweetpictures
datang jauh dari Kuala Lumpur ^____^
Muaz dan Afifi atau Fif..Semuanya kepala sempoi. Itu pengalaman wieya.
Yang penting kita puas hati untuk kenang kenangan
seumur hidup. In Shaa Allah ;)

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi