Tuesday, 27 December 2016

Happy 1st Anniversary! :)

Assalamualaikum.
Pejam celik pejam celik baby Muhammad Fariz Amsyar dah genap 3 bulan.
Terasa pantas nya masa. Ok entri kali ni wieya 
nak sharing sambutan first anniversary wieya dan shuben 😍
alhamdulillah masuk je bulan 12 tahun ni, kami sambut bertiga dengan baby.
macam tak pecaya pun ada jadi parents. How time flies..
11. Disember adalah tarikh anniversary nya. So weouls balik kampung 10hb..
Sambutan ulangtahun perkahwinan pertama
 disambut secara sederhana, alhamdulillah :) Masa tu wieya balik Kedah
so tau la cemana nak order kek dan pelbagai lagi😏
so taraa!! ni la kek pertama wieya untuk dimakan bersama-sama mak ayah dan
adik-adik tersayang,,Kebetulan balik kampung sebab ada kenduri sepupu ..hee

sampai je kampung, perjalanan dalam 6 jam jugak
sebab jem di terowong menora. Sebenarnya Ipoh- Kedah dalam 2 jam je..huhu..
Akhirnya malam tu menjadik juga sambutan kecil-kecilan 
anniversary kami..yeay!
 Happy 1st Anniversary, abang..
Jauh lagi perjalanan rumah tangga kita 💓
 sesi potong kek bersama baby kami..hikss
Family potrait :')
 alhamdulillah ..syukur atas nikmat kebahagiaan ini..
abang..ILoveYou and baby kita..
Semoga ikatan terbina kekal hingga ke syurga..amin.
 

kek coklat indulgence ni di order dengan membe sekolah wieya.
dia cikgu, Anas namanya..tapi kek dia superb sedap!
highly recomend😊😏

Setanding Secret Recipe tapi lagi sedap kot.
Harga pun berbaloi cuma RM70 saiz besar camni :)
Lepas ni boleh la repeat order lagi..In Shaa Allah.
Dah la datang COD tanpa cas.. I loikee!
Lastly, wieya yang peminat kek ni memang suka lah celebrate anniversary dengan kek.
Happy Anniversary!

3 comments:

  1. happy anniversary kak wieyaaaa . wah tarikh sama dgn birthday saya . hahaha . sedapnya kek !

    ReplyDelete
  2. Happy Anniversary wieya 😍 dah besar daa fariz

    ReplyDelete
  3. happy anniversary.. :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi