Wednesday, 21 August 2013

Cinta Pandang Pertama.. ;)

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum..
Makin hari makin hepi...
itu laa feeling wia sekarang nih setiap hari.
Fikir positif dan ceriakan hari yang indah dengan senyuman..

Dedulu bila belum masuk alam pekerjaan..
terdetik dalam hati cemana lah nanti 
pengalaman bekerja. Huhu..

Rupanya dah masuk dua bulan kerja..
alhamdulillah..dah makin jatuh cinta dengan kerja wia ;)
Seronok! Best moment  uOls..
Tak sangka pertama kali kerja dapat perasaan yang best..hehe


Orang kata tak kenal makan tak cinta..
yang seronoknya wia dah jatuh cinta dengan kerja wia.
orang sekeliling wia pun sekepala..
eh pendek kata tak rasa kekok pun dekat situ :-P

Lepas ni bakal dapat meja sendiri..wehuu!! hi hip hurray...
ni yang semangat nak kerja kat situ..Mana tahu lepas ni
leh dapat komputer seketul kat opiss..hikhik.

Memang heaven laaa..Dah la boleh beron9 di opiss..
camwhoree selalu bila time alone..ngee..
cuma sekali ja wia update blog kat opis sebab tak banyak kerja..
masa lain dah tak sempat dah :')

Psstt tak sabar nak dapat meja sendiri..
Depaa baru order tadi. Wahhh! *feeling excited!*
opiss bakal berubah wajah uOls...oh tak sabarnya...
Ok bulan Syawal, biskut raya tak penah putus.
Esok ada jamuan, sabtu ada jamuan raya staff..
* Nikmat yang tak terhingga...Alhamdulillah :'-)

1 comment:

  1. kalau da jatuh cinta kat kerjaya rasa seronokla kerja. xdele bosan or penat

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi