Tuesday, 13 August 2013

Raya Syawal | 2013 ღ

Bismillahirrahmanirrahim dan assalamualaikum...
punya la lama tak hapdate belog kesayangan..
alhamdulillah, hari ni syawal ke-6 baru berpeluang menaip 
di ofis. Al-maklum laa sakan beraya katanya.

wia dah mula bekerja semalam lagi..tehee
tapi memandangkan sekolah masih bercuti, 
memang tak banyak work sangat..
yeay rasa nak hapdate belog dipejabat secara
julung kalinya. Syukur alhamdulillah..
seronok jari jemari menaip di atas keyboard PC ofis ;)

yeay hari kedua bekerja baaru semangat nak menaip.
seronok tengok gambar raya kawan-kawan
sama ada di Facebook mahupun intagram dan blog.
Meh wia nak tanya sikit gambar raya keluarga tahun 2013M/1434H

 



Raya pertama memang meriah habis.
 Syukur berpeluang raya bersama keluarga tercinta..
Seronok sangat masih dapat duit raya walaupun dah bekerja..Hikss
tu yang sangat ohsem sangat rasa.

Ok biarlah wia letak randoms ajaa gambar..
yang penting raya wia dan keluarga memang meriah.
Mak buat mee kuah tulang di pagi raya
 bersama lemang dang gulai daging.
Bersama-sama bertelekung berbaju baru pergi solat sunat hari raya..
Oh rindu....Rindu bulan Ramadhan yang telah meninggalkan kita..
Moga sempat jumpa lagi tahun depan :') amin.

Selamat Hari Raya AidilFitri
dari wia dan keluarga....

2 comments:

  1. hana pun suka baca entri raya kawan2.. hehe

    ReplyDelete
  2. pheww... bnyk duet raya tuhh

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi