Thursday, 5 February 2015

Majlis Hari Anugerah | Meriah!!

Assalamualaikum..
Hai pembaca blog picisan wia..
saja nak kongsi dalam blog mengenai
majlis eidul ilmi atau hari Anugerah Cemerlang
kat sekolah tempat wia bekerja..

Gambar semua kredit whatApps group sekolah ;)
Malas dah nak edit..memang 100% dari WhatApps..Hehe
persiapan demi persiapan pentas 
memang tabik dekat guru-guru perempuan..
Memang kreatif habis walaupun tak ada dewan.
Buka 4 buah kelas terus jadi dewan. Kemas sana..deco sini
terus jadi dewan yang cantik,ceria dan warna warni..

Gigih tau buat pentas. Semua yang penting kerjasama
kalau buat sorang memang tak akan habis.
Cuma yang curi tulang tu harap Allah ampunkan dosa.
mereka tak sengaja tuu..Masa ni wia sibuk di pejabat.
Saja nak sharing dalam blog sebagai kenang-kenangan.
Meriah..dan pelajar semua top! :'D
Puji anak-anak sendiri..HeheHe



Bab nie pelajar perempuan paling suka! :')
Suka lettew buat roda kipas..


Bernasyid dan berkompang...
Memang berbakat..Syukur Alhamdulillah..
majlis berjalan lancar walaupun Guru Besar tak berapa sihat
Tahniah buat penerima anugerah atas usaha masing-masing..
Ummi/Kak Adawiyah tumpang hepi!

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi