Saturday, 9 May 2015

Countings Days | WieyaRaudzi ❤

Assalamualaikum.. 
02.05.2015- 09.05.2015, 
genap seminggu jadi tunang kepada encik M.FKR..*blushing* 
Cepatnya masa..phew! Sejak jadi tunangan orang
 rajin pulak dok countdown itu dah ini..Hehe
Biasalah sang darah manis dok hitung hari 
nak jadi isteri solehah in Shaa Allah :)

Pejam celik pejam celik tinggal lagi beberapa hari lagi
Fuhh masa tu cepat ja berlalu. Banyak jugak yang nak kena
buat persiapan. Baru la rasa Bridezilla camni ..Hikss💕




Setiap Bride to Be (B2B) pasti rasa macam apa yang wieya rasa..
Boleh dah survey apa-apa sikit-sikit..
Macam majlis pertunangan wieya 02.05.2015, Sabtu lepas
wieya banyak DIY dan sangat puas hati sebab wieya buat sendiri :')

Rasa nak update sikit-sikit majlis tunang dalam blog picisan wieya ni..
tunggu gambar siap dulu..dan banyak lagi persiapan demi persiapan yang
akan dibuat sambil masukkan entri persiapan 
Pelan manis 2015 Wieya & Raudzi..ehemm 💕

Doakan yang baik-baik buat hubungan ini..
Hubungan jarak jauh dua negeri sempadan..Hee
Orang kata darah manis ni banyak godaan syaitan
moga wieya dan tunang dapat hadapi dengan baik..amin


Kek tunang dari pihak wieya untuk pihak lelaki :)
Berat tau kek nie..Jauh ambik..haha
tapi sangat puas hati..sedapp dan deco seperti apa yang wieya nak.
Respons encik tunang pun kata sedap sebab kek lain lapis lain rasa..
Kek Rainbow inspirasi Gula dan Mentega..
:')

3 comments:

  1. Yummy..yummy..LOL..salam ukhuwah dari INDONESIA.

    ReplyDelete
  2. tahniah akak ! may Allah ease everything

    ReplyDelete
  3. tahniah sis..semoga berbahagia selalu..Aamiin!

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi