Thursday, 7 May 2015

Welcome May 2015

Assalamualaikum semua...
Ya Rabbi...sebulan lebih blog tak ter-hapdate..
Rindu sangat nak menulis dalam blog picisan nie..

Selepas lappy wieya ni pi install lain..
Habis Adobe Photoshop wieya terdelete.
Terlupa nak suruh backup sebelum install laptop hari tu..Huhu
Jadi dah lama juga blog tak bertukar wajah.

di samping kekangan masa..Cewahh!! 
mmg tak boleh nak buat apa blog nie selain resfresh banyak kali
untuk buang habuk dan sawang yang berlegar dalam blog ni..Hikhik

Perasan tak dalam blog ni wieya masukkan 
satu side bar lagi di sebelah kanan blog..Lalalala..
Nak jugak macam yang lain...ngee :'D

Banyak nak stori dalam blog. Satu per satu wieya cerita nanti ek
I'm Officially Someone Fiance, now!
Itu kita cerita next entri..Hee


ramai sangat dok upload pasal How-old.net ni..
wieya pun nak cuba..dan hasilnya haha..Belasan tahun uOlss
trang tang tang remaja belia lagi :'P
Best pulak guna application nih..

Bila ditanya perasaan sekarang..wieya rasa sangat puas hati
majlis berjalan lancar hendak-Nya.
Doakan hubungan kami berdua ye semua blogger..
In Shaa Allah nak kerap rajinkan diri lepas ni..Hee
Salam malam Jumaat..

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi