Friday, 8 May 2015

Thanks Nuffnang! | Check Out Kali Ke-2

Assalamualaikum..
mood nak menulis ni dah membuak-buak.
Tak sangka dah 5 tahun wia berblogging..
dan merasa 2 kali check out earning Nuffnang..
Syukur Alhamdulillah..

Saat paling seronok berblogging bila tambah income macam ni..
Terima Kasih NUFFNANG!!
semalam baru je terima check yang julung kali tuu..
hati membuak walaupun dapat tak sampai 1k
sekurangnya boleh tambah income untuk tabung kawen..hee

yang tak menahan, kawan yang bukan blogger di opis pun minta ajar
berblogging macam ni..opismate minta ajar buat blog.
walaupun wieya bukan blogger tegar dan popular..
tapi pengalaman mengajar kita erti kehidupan dan matlamat
Yang penting jangan putus asa.



wieya enjoy menulis blog sebab suka berkongsi rasa hati
yang kuat verangan nie disamping menulis pun duit masyuk
siapa tak nak kan.. Jadi tepuk dada tanya lah hati..
Sebab tu bila rasa tak ada masa nak menulis rasa nak tutup blog
rasa sayang..sebab blog ni buat wieya kenal dunia luar
dan ilmiah yang membuak. Cewah! :'D
Sila fahami jiwa belia remaja cam wieya ni plisssss


Bahagia itu milik semua.
What You Give, You Get Back..In Shaa Allah :)
tunggu je 3 hari bekerja..duit akan masuk dalam akaun bank milik kalian
Siapa yang tak gembira kan..
walaupun kerja, tapi bila ada income tambahan memang happy giler

Bawah ni gambar earning wieya tengah menari-nari dalam blog
kesayangan ni di bawah kempen IKEA dan TGIF ..hikss
sekali lagi thanks NUFFNANG!


siapa yang belum join tu cepat-cepat register tau..
wieya bahagia berblogging dengan Nuffnang walau
tak pernah join mana-mana event yang dianjur NUFFNANG sebab jauh..hukhuk
tapi wieya tetap support dari jauh tapi dekat dihati ;)


7 comments:

  1. wahhh bestnyaaaa!bilalah saya boleh cash out nuffnang pulak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah..ada rezeki Anis..hehe

      Delete
  2. Macam mana guna nuffnang nie??macam best..tapi tak faham..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena sign up Nuffnang..ada link kat entri atas ni.. Lepas tu, masukkan iklan dalam blog seperti tutorial diberi..dan siap! kena rajin update blog tau fiqah..

      Delete
  3. alhamdulillah... lepas ni doakan kita pulak ye... hehe

    ReplyDelete
  4. Dropped here . Jemput join segmen http://qasehqudwah.blogspot.com/2015/05/segmen-selamat-hari-lahir-by-nisa.html

    hadiah misteri menanti ^

    ReplyDelete
  5. tahniah ya :) bukan senang oh nak kumpul

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi