Sunday, 6 September 2015

Persiapan Menjelang Majlis :)

Assalamualaikum..
persiapan demi persiapan..
yeay!! veil nikah dah ada di tangan.
Jumpa minggu lepas, jadi boleh la past apa yang patut.
tinggal settle borang nikah dan HIV Test..

Encik tunang dah siapkan apa yang patut dah..
tinggal cop apa yang patut..kemudian giliran wieya pulak ambil bahagian..
nebess pulak dah masuk step bab borang nikah ni..
seakan terasa majlis di tunggu makin dekat ;p
HIV Test memang wajib untuk semua pasangan sekarang..
Maka redha la ye diri dicucuk ya diri..
lama tak kena jarum >____<  ngilu..hikss
cemana la nanti agaknya ye..Lepas ni boleh la cerita pengalaman
lain orang lain pengalaman hidupnya.
Jangan dibanding, In Shaa Allah dipermudahkan segala urusan


Pejam celik pejam celik masa pantas berlalu.
macam tak sangka tak lama lagi majlis sendiri.
Perasaan ni macam-macam rasa..
Hanya Allah yang tahu. Mungkin ini perasaan yang dirasa 
para B2B dan ex-B2B sebelum ni kan? Hehe
*tetiba teringat..dah lama wieya tak masukkan gambar terkini.

Rindu pulak nak masukkan muka dalam blog sepam dua..Hehe
In Shaa Allah next entry..Malam ni cuma rasa nak menaip je.
wieya harap semua yang di inginkan tercapai hendakNya.

Update : Kad kawin kedua belah pihak dah siap..hikhik
I'm sooooo Happy.. love it!
thanks for reading.. Counting day sambil pangkah kalendar
tralalalalala... *HuGs!*

2 comments:

  1. waah, seronok plak tengok persiapa kawen ni...teringat tahun lepas...kemain kelabut nak siapkan macam2..hehe..

    moga selamat semuanya! =)

    ReplyDelete
  2. tahniah May Allah ease everything :)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi