Friday, 27 December 2013

Gadis, Addict Shopping and dot dot

Assalamualaikum dan salam Jumaat buat semua....
Masuk 20-an nih macam-macam yang datang...
Pengalaman, kenangan dan memori 
itu mengajar erti kehidupan sebenar...

Sebenarnya dalam 24 tahun nih..
tak sangka dalam sedar tak sedar wia dah jumpa 
pelbagai jenis orang...Seronok pun ada..
yang baik jadikan pengajaran..yang buruk jadikan pengalaman..

sebagai perempuan..memang menjadi kebiasaaan
pasti ada sesuatu benda yang dia addict..
Contohnya macam wia..addict shopping online!

Sesetengah perempuan minat pada emas..sesetengahnya pada pakaian
sestengahnya pada tudung, alat mekap dan sebagainya..



 photo Picture006-19.jpg















Geram pulak tengok stuff perempuan ni kan...
belum masuk aksesori yang comel-comel lagi...
Hadoii rasa nak semua...Memang tak penah habis...
Kadang tengok sari dalam cerita hindustan lawa-lawa pun jadi berkenan..Hikss
Hadoii nafsu nak nyopping ni kalau ada duit ribu riban pun boleh habis,,Haha
Ok selamat berblogging....entri stuff gegirl klau cerita mmg tak akan habis..
:)

4 comments:

  1. Assalamualaikum.

    Ahaa..lana addict beli buku. Sampai satu tahap tu, belum habis baca, beli lagi baru. Tak boleh jadi, kena stop dulu,hehe. Kena kawal diri.

    ReplyDelete
  2. woah..dah jatuh hati laa kat jubah labuh and handbag tuu..aww :'D

    ReplyDelete
  3. Wuwuwuw, syok kan bila tengok barang-barang online nih. Lawo2. Tapi duit kena ada jugak. Ahaks. Hana kecik lagi, nanti dah habis SPM nak kumpul duit beli barang2 guna duit sendiri. :3

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi