Tuesday, 11 February 2014

Dua tahun, in Shaa Allah and still counting ♥

Assalamualaikum.....Hai semua !!
alhamdulillah,,,syukur...syukur...lappy wia dah sihat..
2 hari je masuk wad. Hikss. Best sangat dah dapat update belog.
Selalunya cinonet jaa alahai...dan hari ni nak menaip puas-puas.
yang lain wia puas hati cuma adobe photoshop
wia tak dapaat back up. Kena download lain la jawabnya..ngee 

Banyak nak di bebel-bebel kan dalam blog picisan ni..
kesian dah terabai..trafik dah merudum. Sobs sobs.
tak dapat nak baca cerita kawan-kawan lain ;p

Sekarang ni cik DELL dah guna window 7 katanya..
yang dulu window vista dah merajuk sakan.
Alhamdulillah dah 5 tahun lappy ni bersama wia...
Mesti la kena format lain jawabnya.. Haha..

Nasib laa tak mahal. Kalau tidak..menangis jugak la jawabnya.
tapi bawah RM40 memang berbaloi-baloi...
Syukur..syukur...Banyak yang tak settle lagi ni..Hikss


Bukan tarikh anniversary tau. Mahupun tarikh blog...
tapi hari ni genap 2 tahun tak berjumpa encik sayang. Mr.Dear..
Cepatnya masa. Subhanallah..Moga permudahkan ya Allah...

Macam tak percaya kan? tapi ni kenyataan.
kami hanya contact melalui sms, Line mahupun phone.
Itu sahaja. Doakan yang terbaik untuk kami :')
Senyum selalu.. Selamat berblogging!

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi