Monday, 24 February 2014

Pasar Kemboja Parit Buntar

Assalamualaikum dan salam keceriaan buat semua :)
kalau dah nekad, lewat pun tergerak hati nak pi..hikhik
sebenarnya bukak intagram ternampak igshop
yang akan buka gerai katsana . Memandangkan ada wideshawl
yang cun, teruss berdebar nak beli laju-laju.

Tengokla penangan shawl lover..! Sanggup redah panas
rider motor..Haha. 45 minit jugak la dari rumah..
dan taraa !! sampai jugak walaupun tak berteman..





Ramai uOls.! Gerai pun banyak. Dan kebanyakan
 penjual katsini semua kemboja
sebab tu di panggil pasar kemboja kot ;p
wujud lagi pasar ni sejak dulu uOls. Kalau dulu dibuka setiap
hari Isnin dan Jumaat..tapi sekarang hanya dibuka pada hari Sabtu sahaja.
Best la pertama sampai sini. Memang meriah..

siap semua baju, tudung, kain, dress dan skirt
semua murah-murah uOls. rasa nak beli semua.
kalau time nak raya best shopping sini.
Terapi katanya..Haha. Tak percaya?
sila la shopping..ada bran?
Ok slmt berblogging semua ;)

5 comments:

  1. Ingatkan Banting je ada Pasar Kemboja. Rupenya merata jugak pasar ni yek.. hehe..

    ReplyDelete
  2. memang murah2 kat sini..kakak sy beli baju cotton penuh labuci harga hanya rm50..harga memang murah sangat!

    ReplyDelete
  3. instashop ainieyna ke ? *x reti eja nama dye* ahahaha :D selalu gk bli shawl kt situ. cntik2 n murah =)

    ReplyDelete
  4. jiran ee suka sangat pergi sini. ee tak pernah sampai lagi. hehehe.

    ReplyDelete
  5. Best giler g sini nak2 skunk ni dia wat hari sabtu je meriah barang pn murah2, Cikna asal blik kg je mesti singgah sini dlm 10mnt dr umah Tok.......;-)

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi