Friday, 28 February 2014

Girlfriends Outing...♥

Assalamualaikum...
semalam hari yang best sebab dapat hangout bersama girlfriend tercinta
berjumpa dan makan bersama adalah hari yang ohsem.
sebab weouls rakan sekolah yang jarang berjumpa
atas urusan masing-masing..hee 

kadang perkara yang tak dirancang itu menjadi..hikss
cuma tak cukup korum lagi nie..sobs sobs
tapi bertiga pun best,,bersembang dan happy bersama...






ni memasing check BR1M katanya...Haha
kandid wia bagi gambar ni buat tatapan wani dan nurul..
entah bila pulak boleh berjumpa , jenjalan dan makan bersama lagi..
sorang dan nak pi belajaq oversea..soarang belajaq kat selatan..
wia sensorang mencari sesuap nasi di negeri sendiri..
Rindu ampa semuaaa!! *hugs*

2 comments:

  1. Patung Doraemon & panda tu.. comel!! >-<

    ReplyDelete
  2. Wahhh bestnyaaa dpt keluar outing dgn kengkawan xD

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi