Sunday, 20 April 2014

Busana Pilihan :)

Assalamualaikum...
Kesian blog picisan wia yang satu ni..
penulisnya jarang sekali update entri terbaru..
walhal ada ja masa sekarang ni..tsk tsk T_T

Sedih tak dapat nak masukkan gambar dalam entri..
pasal prob bluetooth dan wayar usb yang tak support..
terasa blur dan spoil seketika..
sebab tu bila menaip sikit..pasti masuk dalam draft
dan tak dapat publish dalam blog..Huhu

pejam celik pejam celik dah April..
tak lama dah nak masuk bulan puasa, bulan Ramadhan..
tak sabar rasanya kan..Hehe..
Mesti ramai yang dah intai baju raya betul tak?
taapi chuo chup..bagi yang perempuan dah settle
ganti puasa belum.. Opss! 
Haa kan kemain survey baju raya awal-awal tapi
puasa ganti belum laksanakan..*peringatan untuk diri sendiri jugak*

Tapi tak salah nak buat perancangan awal.
Jadi masuk saja Ramadhan kita dah setting siap-siap
untuk beribadah sepenuhnya kan..

Trend baju sekarang jubah dan dress kan :)





Rambang mata kan? Hikhik.
wia suka window shopping online...
kat shopping mall pun wia suka tengok..
Banyak sebenarnya link jubah dan dress sempena 
raya kelak. Mesti ramai yang cantik bergaya kan..

Best sangat kalau pakai pakaian muslimah di hari lebaran.
Baju kurung pun tidak dilupakan..
Banyak design dan stail sekarang ni..
yang terkini ada lace dan labuci..
Memang cantik..Yang pasti pandai memilih
pasti senang memakai :')

1 comment:

  1. Anonymous8:54 am

    sis boleh bg link website baju2 ni tak?

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi