Friday, 26 June 2015

6 Bulan dari Sekarang ♥

Assalamualaikum..
Salam Ramadhan Mubarak semua..!
alhamdulillah di panjangkan umur untuk merasa puasa lagi kali ini
masih status yang sama, masih bersama emak dan ayah.
Berbuka dan bersahur masih lagi dengan keluarga.
Ya in Shaa Allah..bahagia ini hingga ke syurga.

Tahun depan mungkin status ini akan berubah.
Suasana akan berubah. dan mudah-mudahan perubahan yang indah.
saat rakan lain bermain dengan anak tika ini..
berceloteh mengenai karenah anak dan pengalaman..
wieya masih yang sama, cumanya berbeza..
Allah nak wieya tinggal lama sikit dengan famili..Hee
Perancanagan Allah taala itu sangat cantik :')

Malam ni masuk malam kesepuluh Ramadhan..
cepat sangat masa. Begitu jugak dengan persiapan kawin yang belum mula 
apapun lagi. hewhew. Macam sempat tak sempat je kens.
Moga dipermudahkan Allah taala. Berkat dan barakahnya sangat besar..
In Shaa Allah lepas raya akan proceed sikit demi sikit..ngee
eksaited pulak rasa..berdebar tu belum rasa. tapi saat ini terasa 
seakan masa sangat pantas mengejar..Moga kau cukupkan mana yang perlu
Ya Rabbi Ya Rahman Ya Rahim..

Sekarang wieya rajin ke blog ini senang nak buat rujukan ;)
dan merajinkan diri selak majalah pengantin..hee
senang sebab sekarang dah rasa feeling nak jadi pengantin..



Moga inspirasi ini dapat memudahkan urusan wieya.
sesiapa tau mana-mana blogger yang pandai design kad walimatus?..
boleh tak share kat wieya di bawah komen entri nie,,
sebab cadang nak letak doodle. Inspirasi oh inspirasi..
Bantu lah permudahkan dan ia nya menjadi kenyataaan.



Diy dan buat sebdiri pun boleh kan?..Haha
gambar cincin bukan cincin tunang wieya..



1 comment:

  1. congrats awal-awal dulu boleh tak.??
    hehehe

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi