Monday, 1 June 2015

Video Majlis Tunang :')

Assalamualaikum...
Hello June..Welcome..
Pantas nya masa..Ramadhan pun bakal menjelma.
Malam ni malam nisfu Syaaban, dimana buku amalan akan bertukar
Mohon la maaf pada orang lain dan kita juga perlulah memaafkan 
kesalahan orang lain. Mudah-mudahan semuanya diperkenan Allah taala..

Pejam celik pejam celik dah sebulan wieya bertunang..
Syukur alhamdulillah..Banyak yang nak dikongsi.
Tunggu wieya rajin ek. Hiksss.
Terima lah video satu-satunya yang ada tika majlis tunang. Sobss

Bila tertulis yang tiada video masa tunang..
Memang tak ada pun, video official..
perasaan tu rasa macam terkilan. Nasib la ada gambar cecantik. Hee
Boleh la buat video, walaupun tak sama feel dia :'(
Nangis kat bucu katil laju-laju. Memang tak ada kenangan bervideo..
walhal dah verangan nak letak dalam instagram..

video

Video ni walaupun tak jelas, dan kualiti kamera kurang..
tapi amat bermakna buat wieya.. 
Sayang tak ada video superb yang cantik..:'(
Rindu lah saat ini...Rasa macam princess sangat..


I'm so in love in yellow pastel!
My dream become true in 02.05.2015

2 comments:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi