Thursday, 10 November 2016

Photoshoot Newborn My Baby ❤

Assalamualaikum..
Alhamdulillah..akhirnya wieya dah habis pantang semalam.
pantang 44 hari dah selesai. tunggu pantang 100 hari dan pantang setahun pulak.
Good luck for me! hikss.

Kali ni nak share gambar photoshoot newborn putera wieya yang
wieya booking sebelum deliver lagi. Yang bestnya akak
 tu yang contact wieya lepas bersalin.
Punya perihatin. wieya pulak yang terlupa nak inform sebab sibuk berpantang
dan keluar masuk hospital anak kena jaundice.

Seperti yang dirancang hari ke 10 baby..akak tu datang rumah 
mertua di Ioh untuk shoot baby newborn. Sebab masa
 nih baby masih lembut untuk dilentur..
wieya lah orang yang paling happy plus nebes nak tengok anak shoot.
Takut-takut dia meragam dan nangis. Risau!

Alhamdulillah, rupanya baby FA bagi kerjasama walaupun masa tu tengah tido.
akak tu pun pandai pujuk baby.. Sukanya lahai..
Cara dia balut kain kat baby soft dan kreatif sangat. Puas hati la tengok.
Baby pun nampak selesa je. Sebelum tu akak ni minta wieya bagitau 3 jenis prop
yang wieya berkenan padanya. Senang dia nak sediakan..
dan wieya pun pilih dengan senang hati..ngee :'D

So inilah beberapa keping hasil air tangan kak Rasidah Ahmad
 yang terkenal dengan shoot newborn ;)
kenang-kenangan untuk baby wieya dan suami..Syukur 

Nama diberi untuk putera sulung kesayangan ni ialah
Muhammad Fariz Amsyar Bin Mohd Fakaraudzi

persis telur burung..anak kesayangan mama pandai senyum :)
props kapal..nyenyaknye dia..
anak mama Fariz Amsyar seksi! hee
anugerah terindah mama dan ayah..
pengikat aksih sayang suami isteri 

Ini je baru dapat gamba dari photograher..
yang lain biarlah buat simpanan peribadi kami..
Memang highly recommend dengan kak Rasidah Ahmad nie..
Irine Nadia blogger tegar tu pun guna khidmat akak ni untuk anak ketiganya.
Yang pasti masa tu wieya dah pun shoot baby Fariz Amsyar..
Sayang sangat my baby boo!

6 comments:

  1. wahhhh. wieya dah bersalin. tahniah. comel namanya.. :) Moga Fariz jadi anak yang soleh dan berguna di dunia dan akhirat. Aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah selamat bersalin :)
      terima kasih Faizah atas doanya..amin..amin..

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah..terima kasih awak :)

      Delete
    2. Tahniahhh..
      Comel sgtttt..

      Delete
  3. terima kasih awak..alhamdulillah ❤

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi