Saturday, 15 August 2015

Fresh Flower Or Artificial HandBouquet?

Assalamualaikum..
Sekarang wieya dalm dilema mengenai HandBouquet
yang sesuai untuk majlis nikah, sanding dan tandang.
warna tema dah ada. Syukur Alhamdulillah..

Nak yang fresh flower atau articial ataupun pearl?
Kalau semua nak boleh tak..Haha
Nikah memang confirm nak fresh flower..
sanding rasa nak fresh jugak..teehee
dan tandang pun macam nak bunga fresh..


Maka nya adakah wieya tak merasa HB pearl?
atau mungkin HB fresh flower membazir?
dan sesetengah itu kata tampak cepat layu.


tapi sebenarnya guna bunga tangan segar la
nampak hidup dalam gambar..hehe.
Jadi kalau nak yang pearl kena lah pilih yang bersesuaian.
Rasanya masa tandang mungkin :p

alamak..dilemanya. Kena tengok bajet ni..
tanya encik tunang semuanya okey. Haha
memang jenis tak kisah janji wieya suka..ngee
so marilah berangan..dan wanita sentiasa dalam dilema
apabila verangan uOlsss.....


0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi