Friday, 21 August 2015

Idea Goodies Bag | Door Gift 2015 ❤

Assalamualaikum..
nak jadi pengantin ni banyak yang di fikirkan..
Salah satunya ialah goodies bag atau door gift
yang diberi pada tetamu yang hadir ke majlis bersejarah nanti ;)

termasuk lah dengan wieya yang dok fikir nak bagi apa untuk
tetamu yang hadir nanti. Nak yang cantik tapi tak nak la mahal sampai
lari dari kos yang ada. In Sha Allah..

Sebagai contoh ada yang bagi beg. Ada yang bagi cenderamata
dan ada yang bagi kek dalam jar dan banyak lagi sebenarnya.
semua nya kos tapi biarlah ikut kemampuan dan kekreatifan
masing-masing. Hee Macam wieya banyak idea.
tapi tak tahu lah di luluskan oleh my mum ke tidak. hihi



Sapu tangan memang femess..

Kacang dalam botol.

kek dalam jar..nyumss

pelbagai jenis kek yang sedapp.

kudap kudapan macam marshmellow

something sweet in exclusive box 
klasik tapi elegen..auw rambang mata..
wieya dah tahu nak ambik yang mana.
Mungkin yang mudah tetapi semua orang suka.
adakah impian wieya menjadi nyata.
Moga Allah permudahkan..amin ya rabb..


0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi