Monday, 16 May 2016

Hand Bouquet Majlis Bertandang

Assalamualaikum..Hai semua..
Dalam entri yang lepas, wieya ada nak review pasal
bunga tangan pearl blossom ni untuk korang kan..?
so hari ni nak buat entri khas pasal bunga tangan ni..

Wieya memang sebelum kawin dok angan-angan nak ada bunga tangan 
pearl ni tapi tak nak semua pearl nak juga ada bunga bunga sekali..
jadi last sekali pilih blossom pearl ni warna ikut tema mint + purple maroon.
dan hasilnya !!! memang puas hati uOls..

3 bulan lagi majlis, wieya awal-awal dah order. Hikhik
Tak sangka 2 minggu lepas order dah siap sampai ke rumah bunga tangan ni
Cantik sangat ya Rabbi..Nampak eksklusif dan mewah!
Memang tampak mewah ;)
dan bunga tangan ni boleh berdiri tegak 
sebab kak Iefa dah buat balance sangat..So memang tak senget dan perfect!

Memang puas hati sangat-sangat dengan hasil tangan kak Iefa yang femes tuu
Taraaaaa!! Hasil yang seperti wieya nak..hee
Memang la puas hati 100%..

Korang berkenan tak? wieya dah berapa kali jatuh cinta dengan bunga tangan.
Habis je majlis, bunga tangan ni boleh dijadikan hiasan tau.. 
Tup tup encik suami dah hias dekat meja mekap wieya. ngee ;)
Sayanggg abang...Tak sangka jadi penyeri bilik tau.
kenangan sangat seumur hidup. Boleh tunjuk kat anak cucu nanti.. Hehe

Pearl yang ada memang boleh pilih 3 warna berbeza. 
Pastel is my favourite ever. Jadi wieya pilih pastel pink, green and peach ;p

Close up sikit,,, Ini la bunga tangan pearl blossom wieya.
Warna mint purple. Naik tau warna ni. hikss
dan wieya beli sekali corsage. Sayanggnya tak pakai masa majlis bertandang.
Jadi buat kenangan. Mana tau leh pakai masa majlis lain pulak ;)
gambar kenang-kenangan seumur hidup 

6 comments:

  1. lawaaa laaa..biasa orang buat pearl je, ni ade gabung dengan bunga jadi lagi exclusive..wahh..btw, tahniah dan selamat pengantin baru =)

    Pesawat Latihan TUDM Terhempas di Pekan, Pahang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kelainan kan pearl dengan bunga. Nampak eksklusif kan? ^__^ terima kasih awak @Aksara Biruu :)

      Delete
  2. Cantik sangat bunga tangan tu..Pearl pearl gitu kan..(^_*)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe kite pun suka pearl pearl ni @Ain Cho'in..hehe

      Delete
  3. Cantiknya handbouqet btw tahniah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih awak! @zaitie hasnan.. =)

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi