Tuesday, 10 May 2016

Review Pelamin Nikah dan Sanding ❤

Assalamualaikum..
Kali ni wieya nak review tentang pelamin :)
Okey wieya gabung kan entri pelamin nikah dan pelamin sanding
dalam satu entri rasanya tak ada masalah kan? hikss

Pelamin nikah dan pelamin sanding memang
 wieya ambik dekat orang yang sama.
Mula-mula survey macam nak ambik pelamin yang berlainan.
Dek kerana kerusi yang wieya nak tak ada..
Terus decide ambik dua pelamin dekat @WoodbySyuq..

Pelamin Nikah :)

theme :pink, cream and purple!
100% puas hati...
tak ada pulak gambar pelamin nikah dari OP 

Wieya tau mengenai woodbysyuq setelah diperkenalkan kawan ofis wieya
iaitu kak Ziera..Survey punya survey memang simple.
Tapi sangat cantik. Lain dari yang lain.
Sekarang kan trend guna kayu sebagai prop..
dan wieya terus berkenan nak gunakan survey Syuq
untuk realisasikan pelamin angan-angan wieya. hee

Bayar deposit terus booked tarikh nikah dan sanding.
kenapa ada dua pelamin? Nampak membazirkan..
tapi alhamdulillah impian wieya tercapai nak ada dua pelamin 
masa wieya kawin. Alhamdulillah dapat restu mak ayah.

Pelamin nikah dibuat di rumah mak ayah wieya sendiri.
Manakala pelamin sanding di buat di dewan yang weouls nak guna masa
majlis resepsi wieya. Senang buat di dewan ;)
So dapatlah wieya merasa dua pelamin... yeayy!!

Pelamin Sanding ;)
theme : baby blue, baby pink, cream and white..
pastel colour..love it!
Memang memenuhi citarasa wieya....
Rasa jatuh cinta berkali-kali..
walhal xdak pun bincang detail sangat-sangat dengan si decoration
yang pasti memang wieya serahkan bulat-bulat pada Syuq..
view close up..
L.O.V.E ...ihiksss
very recommend untuk bride to be area utara..

Thanks alot buat Syuq and team yang
telah buat pelamin idaman wieya..
Memang puas hati sangat-sangat..❤❤❤

Wieya memang memberi kepercayaan untuk Syuq deco sweet-sweet..
Malah pelamin sanding memang wieya tak tengok
bangun pagi baru tengok whatapps dari Syuq..
memang terkejut sebab cantik!
Tercari-cari pelamin idaman yang cantik dan harga memang ohsem..
Search Intagram @WoodbySyuq !!

Terima kasih sudi baca entri kali ni...
tunggu entri wieya seterusnya ye uolss...

8 comments:

  1. Kita suka both pelamin tu...! Sweet, simple n nice. (^___^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite pun suka jugak @aiNa Yazid ;)
      syukur alhamdulillah....

      Delete
  2. Combine colour, so nice..soft soft gituuuu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih @Ain Cho'in ;)
      wieya pun suka combine colour ni...

      Delete
  3. cantik :DDD

    salam perkenalan. :)
    https://neezaohneeza.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih @Neeza :)
      Salam perkenalan awak....

      Delete
  4. Ok cantik. Yang ni pulak dekat mana eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni pulak dekat Bukit Mertajam :p @Nur sabrina

      Delete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi