Monday, 14 June 2010

ღ..Rasa Cintaku♥ Jatuh Pada kepak ayam..ღ

Buat blogger,follower ,dan reader blog nie. Mudah2an kita semua sentiasa dalam rahmat hendaknya..semalam weekend ramai yang bertunang dan ramai yang kawen .Al-maklum,cuti sekolah katanyaa..hihi.Aku jugak berkesempatan ke majlis pertunangan ank jiran tetangga mak ayahku.Alhamdulillah dah selesai semalam .Syukur..tetiba dalam hati teringin jugak nak bertunang..ups! =) O'lalalala~

Tapi semua tu masih terlalu awal untuk aku.Cuma teringin dan berangan je tak salahkan..hehe.Dah tutup pasal tue,pabila aku perhatikan ramai kenkawan aku semua dalam FB pun dah "in relationship"..tak pun "married" gittu! wawa..tahniah korang..!tapi pSstt bila dah masuk umur 20-an nie orang mula cakap-cakap pasal kawen la,bertunang la..merisik la;) malu pulak bila fikir;)
tapi nak tak nak kena tempuh jugak lagi..cuma sekarang terlalu awal untuk cakap itu semua..yup! (dengan yakin dan semngatnya)
Tak mo cerita pasal kawen bagai la (elak2),hehe.Kita cite bab makan eh.Disebabkan semalam weekend, si dear pulak bakar chicken wing..nyum3..ksian bakar sorang2. Tapi ayam tue marvellous..! hmmm...walla!;) sedaapp rasa nak berkepak gitchu!

Nak tengok hasilnya chicken wing Si dear..
taraaa !! =D

Ayam bakar penangan inCik bf tersayang..walla (^^,)

tengok-tengok..jeling-jeling;) terliur la chicken wing dear..Saya suka bahagian yang pahit sebab rangup dan crunchy !~ tapi kalau tak terbakar bukan ayam terbakar la kan..ngee~ Apepun rempah yang disediakan mmg da best dari ladang..! yippy..(",) makan sampai kenyang.. blurppr.. =D

Okieh,perut pun dah lapar tengok chicken wing nie..lunch pun belum.tengok jam pun nak menunjukkan waktu berginjak ke pukul 2 petang.Jadi nak stop taip n3 dulu..pada kenkawan blogger sekalian,Jom lunch sama-sama ! jemput ye..menu lunch kat home sweet home aku rini sup ayam dan kangkung goreng =)nyum3..dah lapar.Ok,slamat berblogging semua~senyum selalu..


Dan nak luah-->tadi aku dah beli tiket bas balik ke kL..huaa! tak mao tapi terpaksa la iakan jugak..nak holidayy lagi..huhu :'( tapi xpa lagi 2 minggu lagi bebeh !! senyum untuk diri sendiri dan semua ...aloha..!
Rasa Cintaku Jatuh pada Chicken Wing aka kepak ayam..wink*


Salam ManiS,,
--;--'-{@
~Dawia Honeyputri~

3 comments:

  1. huaaa
    lapar nee
    sedapnyee

    ReplyDelete
  2. Ayam mmg sedap kan :D

    ReplyDelete
  3. kak Anisa..meh la join makan sekali ;)

    dhaha..ayam mmg sedap yeay !!
    =D

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi