Friday, 12 July 2013

Jumaat Pertama Ramadhan 1434H

Assalamualaikum dan Salam Jumaat pertama dalam bulan Ramadhan..
Sekarang ni bila cuti baru ada mood nak update blog laju-laju. Hee
Syukur sekarang dah masuk 3 Ramadhan 1434H..
Cepatkan masa berlalu..Subhanallah...
Nikmat Allah sangat la luas :) Sungguh harap kita semua mendapat
kerahmatan Allah S.W.T yang Maha Hebat.



Seronok puasa kali ni pertama wia berkerja..
yang bestnya tak ada masalah. Berjalan lancar setakat ni..
Penat tu memang penat sikit tapi tak menghalang
wia nak merasai nikmat barakah Ramadhan.
Bulan puasa yang bestnya ada Bazaar Ramadhan dan solat Tarawikh.


Hari pertama wia berkesempatan pegi Bazaar.
ada buat video juga, tapi sekejap je.
Sebenarnya ini video untuk Instagram. tapi tak sempat masukkan.
jadi cuba-cuba masuk video dalam blog.
Ini pertama kali juga masukkan video sendiri dalam blog.
Kalau ada masa wia masukkan lagi ye :)

video

Video pertama : Bazaar Ramadhan hari pertama 1434H ;)

Muka ceria bulan Ramadhan ;)

Sabda Rasulullah S.A.W "Permulaan Ramadhan itu adalah rahmat,Pertengahannya adalah keampunan dan Penghujungnya adlh kebebasan dari api neraka"

2 comments:

  1. SELAMAT BERPUASA YE..=)

    ReplyDelete
  2. salam Ramdhan jgk..minah rempit pakai helmet buat video..weewitttt

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi