Saturday, 20 July 2013

Shopping Raya Bersama Keluarga ♥

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum...
Selamat berpuasa muslimin muslimat...
Seronok dah masuk 11 Ramadhan kan..
Kita dah masuk fasa ke2 Ramadhan. Yakni 10 malam 
pertengahan. Fasa pengampunan daripada Allah :)

Alhamdulillah..ayah ajak keluar shopping raya awal
hari ni supaya tak bersesak dengan ramai orang bila dah dekat nanti.
Best sangat! beli baju baru, tudung baru dan kasut baru..
meriahh suasana walaupun letih sikit..Hee







Bab adik-adik dah settle untuk hari ni! DONE..
wia pun cuma kasut ja lagi..Hikhik.
adik perempuan dak Nana shopping sendiri kat masjid India nanti.
Mak dan ayah macam biasa, dahulukan anak dan lepas ni
baru cari bersama. Syukurr best sangat hari ni..

Snap gambar banyak hari ni..
Seronok spend masa dengan keluarga tercinta..
cuma rindu jugak kat dak Nana..
sibuk mencari sesuap nasi katanya..Ok settle cerita hari ni..
Selamat berblogging semua..

7 comments:

  1. saya suka shopping last minute.

    ReplyDelete
  2. Wah!! seronoknya dpat shopping awal...zara tak buat apa2 lgi persiapn raya..hee..=D

    ReplyDelete
  3. zara follow sini..salam ukwah..
    jgan segan dtg ke blog zara ye..
    time kcih..=D

    ReplyDelete
  4. waa bestnyaaaa
    kaknis satu benda pun tak soping lagi

    ReplyDelete
  5. seronoknya dah dapat baju raya...akak dah beli sket2 tapi ada lagi yang tak lengkap...kena cari cepat2 jugak ni...malas nak bersesak time dekat2 nak raya nanti..

    ReplyDelete
  6. Dah settle shopping awal2 lega je.Beshnye kua satu family shopping raya.Rindu plak zaman dolu2.Hikss.Tetibe terase da sgt tua. :)

    ReplyDelete
  7. bestnyer dapat shopping sama2 kan. dah lama akak tak shopping dgn mak dan ayah..rindu lak zaman2 kecik dulu.

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi