Friday, 26 July 2013

Musim Hantar Kad Raya ♥

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum :)
Salam penghulu segala hari, dan Salam Nuzul Quran.
alhamdulillah..hari baik bulan baik.
Moga semua amalan kita bertambah dari hari ke hari..

Sekejap betul rasa masa berlalu...
perbanyakkan senyum kerana senyum itu sedekah..
Beberapa hari lagi menanti Syawal. uOls dah shopping raya?
kalau bab shopping raya, memang rasa eksaited kan? ;p



Ok sebenarnya bukan nak cakap pasal shopping.
tapi pasal kad raya ;) Hiks
Sebenarnya zaman sekarang dah tak ramai yang pos kad raya.
tapi rasanya wia masih nak kekalkan tradisi yang
julung julung nih. 

Sebab rasa feel dia tu lain sikit dari yang lain.
In Shaa Allah kirim kad raya pada sahabat handai yang rapat
dan tersayangg. Memang dalam pelan..
Minggu depan memang masa yang sesuai nak pos kad raya..Hee


Teruja ni sebab dah umur 24 tahun ni..
tapi tetang nak feeling hantar kad raya tanda ingatan tulus ikhlas.
Terasa dah tua pulak bila dah bkerja dan tahun
ni memang feel dia lain sikit dari yang lepas..
Rupanya macam ni perasaannya ek.
Selamat berpuasa semua...

2 comments:

  1. zaman dulu2 pun sis jrg hantar kad raya. so skarang ni lagi la terus lupa dah ttg kad raya...hehe

    ReplyDelete
  2. lama dah xdpt kad raya. hihi

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi