Friday, 20 September 2013

Ketagih Shopping Online =P

Assalamualaikum dan Salam Jumaat buat semua....
Lamanya tak hapdate belog ni...
alahai patutlah terasa rindu..Hee

Rajin blogwalk cuma tak sempat nak menaip...
mata dah nak pejam, otak pun penat..Hikss..
Bila jarang jarang menaip..rindu sangat nak menulis dalam belog..

Sejak dua menjak ni, wia dah mula balik
hobi lama yang suka shopping online..phew -,-"
Jenuh tepis nafsu nak shopping habaq mai...

tapi ada juga terlepas, shopping juga sepam dua..Huhu
sabar ajalah..Macam mana nak menabungg...
Beringat dulu..nak shopping boleh..tapi beli satu satu yang perlu dulu ;)
tunggu next gaji baru boleh on shopping pulak..

Kan semuanya dihujung jari..
klik, klik, klik sana klik sini..Buat payment..
tunggu pos laju sampai...taraaaa, daah dapat
apa barang yang kita order..Senang kan? ;)

Dari rambut sampai hujung kaki boleh dibeli secara online...
cepat, pantas dan paling penting duit laju mengalir cam air..tsk tsk. Hikhik
Sekarang kegilaan wia tak boleh tengok shawl atau tudung bawal satin atau kanggaroo
mesti nak grab jugak sehelai mahupun dua..sabar sajalah..
penggemar fesyen tudung...Hikss


Selamat berblogging semua ;)

2 comments:

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi