Friday, 13 September 2013

Yeay!! Ofis Berwajah Baru :'D

Assalamualaikum dan salam Jumaat buat semua....
tak ada yang lebih best melainkan berasa gembira dan bahagia 
bersama kesayangan keluarga dan sahabat..

hari ni dawia cuti jadi bolehla nak menaip kat blog picisan ni...
ahhaa kalau entri lepas pasal ubah suai ofis..
alhamdulillah, wieya dah ada meja sendiri...Rasa privasi sikitt 
walaupun tak la privasi sangat..Hikhik

Biasalah meja depan pintu..Memang kena siapkan diri
dengan tetamu dan waris pelajar
yang nak bahyar yuran, urusan itu dan ini..Huhu.
tapi kira ok la kan dari yang lepas...teehee

Meja ofisku ;)

Dari pandangan hadapan ;)
Messy kan? Biasa la baru ubah suai. Kerusi pun tak buka plastik lagi ;p
Upss ada gambar pelajar sesat. Hehe..
Ok laa yang penting wia happy sangat...
In Shaa Allah nanti dah cantik siap ada almari semua..
wia pos lagi gambar ofis comel ni lagi ye..
Sekolah luar bandar..tapi sangat tenang dan best! ;)

2 comments:

  1. aww, assalamualaikum cikgu ! :D

    ReplyDelete
  2. Assalam... salam kenal cikgu.... nice blog.... kerusi baru tu.....

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi