Friday, 1 November 2013

November | Jumaat ♥

Assalamualaikum.....
Salam Jumaat buat semua.....
Cepat masa berlalu..Sekarang kita dah berada di bulan November...

Pejam celik pejam celik..
Masa pantas berlalu..yang wia tahu..
wia dah jarang blogwalk blog rakan blogger yang lain..
dah jarang on blogging sejak dua menjak nih..

Pabila jadi blogger bila dah lama tinggalkan penulisan,
akan blur idea untuk menulis sementara..
pabila aktif semula kemain mencurah barisan tulisan nak dikongsi.
Macam itulah blogger dan penulisannya...

Fikir-fikir semula..Dah lama wia tak tukar header blog kan? ;)
yang penting bila tak ada yang rindu blog wia..
wia tetap rindu blog picisan yang satu ni...Hikss.

Lately banyak sangat yang berlaku sampai rasa tak sempat nak
share resepi, rasa hati dan aktivi dalam blog ni..
Nak nak tak ada gambar yang ohsem..
lagilah bertambah hilang idea nak menulis...

tapi sekali wia menaip ni..Banyak pulak rasa dikongsikan..teehee :'D
ajaib bukan? Serius dah beberapa bulan dah tak tukar header cam dedulu..
rasa nak tukar la sikit wajah blog ni..Bagi tampak freshie..


tunggu kalau sempat malam ni..
wia akan publish harini...Hikss..

Moga November yang muncul akan beri 1001 bahagia
buat kita semua..in Shaa Allah ;)


:)

0 komen Si teddy Chito ✿:

Post a Comment

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2017 with Love - WieyaRaudzi