Thursday, 14 November 2013

Preloved | Jubah Dress ♥

Assalamualaikum dan Salam 10 Muharram 1435 H buat semua...
Seperti dijanjikan entri lepas, wia akan hapdate pasal Jubah Dress..
alhamdulillah, hari ni wia dah miliki 4 helai jubah dress
yang buat wia terasa macam pwincess sangat! ;)

Inilah penangan shopping online.
Kalau shopping depan mata, lagi sakan agaknya ;p Haha
Sekali borong 3 helai uOls...Best sangat..
Puas hati dengan semuanya...Sedap kain dan selesa yang amat..

Jubah grey tu wia beli masa sebelum raya haji lepas..
dan selepas tu borong tiga teruss 


Zoom in sikit ..melting 

Comel!..Hee
Koleksi peribadi | pre-loved 

Puas hati sangat pakai..Sayangg sebab jenis kain dia selesa.
syukur alhamdulillah...
lepas ni entri pasal kejayaan UPSR...
tahniah adik-adik yang dapat keputusan arini..
Adik-adik yang SPM teruskan usaha sehingga ke titisan dakwat terakhir..

P/s : I love You :)

6 comments:

  1. Assalamualaikum sis. Singgah sambil follow. Jemput singgah blog dan instagram saya nurain_azman. Jom cuci2 mata :)

    ReplyDelete
  2. cantik la jubah2 tu.. wieya beli kat mana? nak jugakk.. hihihi

    ReplyDelete
  3. susah la nak BW awak punya chat box terlindung dgn iklan hope ubah if nak orang BW

    ReplyDelete
  4. wahh, comel jubah! :)

    ReplyDelete
  5. kat mana beli ni? cantekkk

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi