Monday, 18 November 2013

Pilihan Hadiah Istimewa untuk Pengantin Baru ♥

Assalamualaikum...
hujan hujan ni terasa nak hapdate belog pulak..
Ikutkan dah lama tak bagi hadiah pada tersayangg...
Hmm untuk si dear..in Shaa Allah bulan Disember nie..
cuma dah cuti sekolah ni kan musim kawin..

Jadi apa yang sesuai untuk dihadiahkan pada pengantin baru ye? :)
Ramai kawan dan saudara wia yang akan kawin..teehee
tapi tak tahu nak beli hadiah apaa..Hikss

Jom survey sesama...

Rice Cooker Hello Kitty ;)

Iron Hello Kitty.. pun boleh..Hee

Comforter atau toto Hello Kitty....

Karpet atau cadar Hello Kitty..Oh melting!
Semua comel-comel kan..... 
Sesuai tak jadi hadiah untuk pengantin baru..
wia sendiri rambang mata...
In Shaa Allah dah ada idea untuk hadiah majlis kawin..
Murah dan berbaloi untuk perkahwinan dan mempelai yang
baru nak mendirikan rumahtangga bersama...

Selamat berblogging semua!
tak sabar nak attend majlis kawin sepupu dan besties minggu ni..

4 comments:

  1. comell sgttttttttt

    ReplyDelete
  2. wah.comel2 semua hadiah nyer.rice cooker pun ada yg hello kitty yea

    ReplyDelete
  3. slm..mne ye nk dpt rice cooker tu?nk bg hadiah weds adq..hehe..she fanatic bout hk

    ReplyDelete
  4. slm..mne ye nk dpt rice cooker tu?nk bg hadiah weds adq..hehe..she fanatic bout hk

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi