Sunday, 10 November 2013

Sweetnya Majlis Tunang Hazian ;)

Assalamualaikum dan salam keceriaan.....
Bila ada kelapangan dekat ofis ni terasa nak hapdate belog..teehee
Bukan selalu kan dapat luangkan masa depan PC ofis nih..

Ok kesempatan ni wia nak bagitahu 
satu yang baru dalam belog kesayangan wia ni
cbox di bahagian sidebar wia ada buat Captcha word
sebab tak tahan dengan link dan spam iklan yang bukan-bukan
Jadi bila dah ada captcha word nih lebih secure. Seriuss!
2 minggu wia buat dalam belog ni..
Sudah tidak ada lagi iklan dan spam..Yippy!! ^____^



Ok berbalik pada tajuk..kawan time sekolah rendah wia telah selamat
menjadi tunangan orang, alhamdulillah...
Hazian cantik!..tak dengar khabar apapun..tup tup
disunting orang..Hikss Tahniah sayangg...
* berkenan tang baju* Cun sangat-sangat...
tampak manis bila Hazian memakainya di majlis pertunangan beliau ;)

Maniskan...





Moga kekal bahagia dan majlis seterusnya berjalan lancar..
Cantik dan sepadan :'D
psst seronok pulak menaip kat opis..Hikss

7 comments:

  1. Cantiknye design baju pengantin tue.. :X orangnye pun cantik jugak.. :D

    ReplyDelete
  2. Cantiknya baju dia. Serius!

    ReplyDelete
  3. cantik baju tunanh hazian kan...semoga kekal ke hujung usia...

    ReplyDelete
  4. cantik nya bajuuuu ...

    ReplyDelete
  5. sekarang dah banyak fesyen2 untuk baju tunang & nikah kan? semua lawa2 termasuk kawan awak punya.. hihi..

    ReplyDelete
  6. comelnyaaaa.baju pon cantik :)

    ReplyDelete
  7. cantiknya baju.. warna nya baju ye sesuai dgn kawan awk..

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi