Friday, 3 January 2014

Header Baru | Terima Kasih Nuffnang :)

Assalamualaikum.....
Hari ni wia masukkan header blog baru sempena tahun baru 2014 :)
Agak simple tapi cukup buat wia rasa tak boring..
dan harapannya blogger yang ziarah belog wia 
juga menyukainya..Hee. Page 3/365  adalah permulaan yang baik.

Moga wia dapat rajinkan diri berbelog..
dan dapat jana income melalui NUFFNANG...
Tak sabar nak cashout banyak-banyak.
Untuk menabung masa depan katanya...


BE terkini..Masih menari-nari..

Tak sabar nak tunggu BE pertama tahun 2014.
Moga bertambah rezeki Ya Allah...
seronok tengok orang beriban-riban..Hikks  

Doakan yang terbaik semuanya...
Jumlah yang ada sekarang dalam akaun Nuffnang pun dah cukup
buat hati wia berbunga-bunga.
Tak susah pun berblogging disamping dapat jana pendapatan...
Seronok sangat kegemaran boleh membuahkan hasil!
Rezeki bertambah jika saling berkongsi hal yang baik.   


Yang ni pun best untuk jana pendapatan.
Pendek kata, semuanya kena rajin..Baru berbaloi.
kena share..kalau follower ramai..seronok juga pakat dok klik.
wia pun buat sementara ni kat rumah.
Rasa nak aktif balik churp churp ni...
adik beradik NUFFNANG jugak :P

Selamat berblogging semua......
psst best jugak dapat letak smiley Facebook katsini..
macam ohsem je.,macam nice!
Jom Blogwalking..

3 comments:

  1. bestnye dpt cpuv...xpnah dpt lg ni..huhu

    ReplyDelete
  2. tahniah ye ada 4 0n going tuuu

    ReplyDelete
  3. wah..mesti dah byk earning nuffnang kan...

    ReplyDelete

selaMat berkoMen ;) ♥

 
Copyright 2016 with Love - WieyaRaudzi